El Sispal Handbol Marratxí va jugar de tu a tu al Fertiberia Puerto Sagunto B. A dos minuts del final empatava 29-29 quan va errar un llençament des de sis metres per posar-se per davant. Una errada imperdonable davant un dels tres millors equips de la categoria. El resultat final de 31-35 va deixar un sabor agridolç, agre pel resultat, i dolç perquè un altra vegada varen gaudir del coratge i la competitivitat dels marratxiners, a qui només els va faltar encert en els minuts finals per derrotar el Fertiberia Puerto Sagunto, al poliesportiu La Salle de Pont d’Inca. Els valencians es queden tercers a la classificació, a només un punt dels líders, el Agustinos d’Alacant, vint punts més que els marratxiners, una distància que dóna context al gran partit fet pel Sispal.

El partit va començar molt de cara per al Sispal, que fins al minut 20 va anar per davant en el marcador. El primer temps va acabar amb un
13-16 a favor del Puerto Sagunto i la segona part va seguir la mateixa tònica, amb un esplèndid Ortega, que amb deu gols va cosir els marratxiners. El Sispal, gràcies a diferents exclusions dels valencians, va aconseguir igualar el marcador en el minut 50 de partit.

Les errades finals del Sispal van permetre la victòria dels valencians. Ara el Sispal és nové en un triple empat a 18 punts i amb opcions de pujar fins a la sisena posició.