El Llevant UDBM Marni no va tenir pietat del Sispal Handbol Marratxí i el va derrotar per un contundent 30-17. Els mallorquins només varen resistir durant els deu primers minuts i posteriorment varen sobrepassats per un conjunt excel·lent, tant implacable en defensa com en atac.

El Llevant es jugava estar en la fase d’ascens com a segon classificat i bona prova era la concentració i solidessa de la seva defensa 6-0 que no deixava cap espai. Una defensa que es complementava per una gran verticalitat i velocitat de circulació de baló. La priemra part va acabar amb un còmode 18-8 per als valencians.

A la segona part, el Llevant va sortir amb la tranquil·litat de l’avantatge en el marcador i el suport de l’afició per guanyar per un contundent 30-17. Un resultat que demostra perquè els valencians tenen 44 punts en la classificació enfront dels 20 punts del Sispal. També va ser evident que els valencians s’ho jugaven tot i els marratxiners arrivaben a la capital del Túria amb els deures fets i amb moltes baixes.

La pròxima jornada és la darrera de la lliga regular davant el FC. Cartagena Cab que servirà per aclarir la classificació final dels dos equips que actualmente només estan separats per un punt. La cita serà el pròxim dia 22 de maig a les 19 hores.